Radio Randsfjord

Radio Randsfjord på offensiven

Samtidig som NRK har slukket sine FM-signaler, og snart går også P4 og Radio Norge «i svart», går Radio Randsfjord motsatt vei. Et styrket FM-nett, med to nye sendere på vestsiden av Randsfjorden, og et styrket sendeskjema skal gi folk god musikk, underholdning og nyheter i minst fem år til.

– Vi tror vi har funnet en form som fungerer og lokalt kjenner vi og lytterne hverandre godt, sier Anders Taaje, ansvarlig redaktør i Radio Randsfjord.

Denne uken har sendeskjemaet blitt utvidet med enda et program, Den sene lunsjen.

– Det er to tilbakelente timer hvor vi byr på en daglig quiz, den samme gode musikken du er vant til blandet med et skjevt blikk på den verden vi bor i, sier programleder Endre Juel Lundgren.

Lundgren har nesten 30 års radioerfaring og har jobbet i en lang rekke aviser og radiostasjoner over hele landet. Han har tidligere vært London-korrespondent for Radio Norge og er nå fast morgenanker på nyhetene som kan høres på Radio Randsfjord hver dag.

Nytt fra 2. mai er nok en ny stemme på lufta. Og da blir det mulig å høre en damestemme igjen på Radio Randsfjord. Det er nemlig Hanne Fleischer som vil bli kringkastet på Radio Randsfjords FM-sendere rundt Randsfjorden. Hanne beskriver seg selv som en glad gutte-jente, så det blir ikke nødvendigvis bare sminke, kjoler og høye heler det vil dreie seg om. Videre betegner hun seg som klønete og livlig, og hun vil forsøke og skape god stemning og rette blikket mot aktualiteter. Hanne blir å høre etter kl. 12 på hverdager.
Radio Randsfjord fortsetter å sende på FM og internett frem til 2022 i første omgang, så det er ingen grunn til å kvitte seg med FM-radioene.

Radiobingo

Neste bingorunde: Torsdag 20:30

Jackpot – Enkelthefte: 50.000 kr

Jackpot – Dobbelthefte: 100.000 kr

Nettradio