Radio Randsfjord

Nå kan du høre oss på Halvorsbøle!

Mens NRK, P4 og Radio Norge snart blir borte fra FM-båndet, så utvider Radio Randsfjord sitt sendernett på FM.

Det er nå montert en ny sender på Halvorsbøle med frekvens 104,2, som gjør at mottakerforholdene først og fremst på østsiden av fjorden, har blitt langt bedre.

– Etter de massive kampanjene som rikskanalene har kjørt de siste årene, tror de fleste at FM-båndet skal slukkes, men det er slett ikke tilfelle, sier Anders Taaje i Radio Randsfjord.

– Det er de riksdekkende kanalene som frivillig forlater FM-båndet, mens vi fortsetter på FM frem til 2022 i første omgang, fortsetter Taaje.

– Foreløpig har jeg bare fått testet strekningen Jevnaker – Tingelstad, og det har nå blitt en helt annen lytteropplevelse for de som ferdes og bor her. Og jeg vil tro at det flere steder langs fjorden opp til Horn, også har blitt betydelig bedre lytterforhold.

Radio Randsfjord holder også på med å sette opp en FM-sender nord for Bjoneroa, som skal dekke strekningen fra Hornsberget til Halmrast, men her jobbes det med å få gode nok signaler inn på omformeren.

– Vi håper å få løst dette i nær framtid, sier Taaje.

Frekvensen her blir 106,9. Videre har vi planer om å sette opp enda flere FM-sendere i vårt område, og ønsker i den anledning tips fra publikum, avslutter Taaje.

Radiobingo

Neste bingorunde: Torsdag 20:30

Jackpot – Enkelthefte: 50.000 kr

Jackpot – Dobbelthefte: 100.000 kr

Nettradio